De voordelen van Livia !

Avantage-livia

  • Livia is een natuurlijk hulpmiddel voor het verlichten van pijn en ongemak tijdens de menstruatie
  • Livia is doeltreffend en klinisch getest
  • Livia werkt onmiddellijk
  • Livia werkt zolang als nodig
  • Livia is gebruiksvriendelijk, discreet, licht en mooi
  • Livia is geen geneesmiddel en is niet invasief. Het veroorzaakt geen gewenningsverschijnselen of bijwerkingen.

Waarom verkiezen vrouwen Livia boven pijnstillers?

 

Pijnstillers Livia
Reactiviteit 30 minuten of meer Onmiddellijk
Werkingsduur Enkele uren per capsule Zolang als nodig
Bijwerkingen Misselijkheid, diarree enz. Geen
Gewenning Neemt toe met iedere inname Geen
Natuurlijke methode Nee Ja

Als je pijnstillers neemt om je menstruatiepijn te verlichten, beginnen deze pas na 30 minuten te werken. Met Livia wordt de pijn onmiddellijk vermindert. Bovendien mag je Livia zolang gebruiken als je wilt! Dit zonder enige gewenning of bijwerkingen!

De klinische resultaten van Livia

Een belangrijk medisch instituut voerde een onafhankelijk klinisch onderzoek uit, waarbij 163 vrouwen met menstruatieklachten een Livia-toestel kregen. Heeft dit hen geholpen? Reken maar! In totaal zei 80% van de vrouwen dat ze dankzij Livia het gebruik van pijnstillers sterk konden terugschroeven of zelfs niet meer nodig hadden.
Bovendien ontving Livia een FDA- en een CE-certificaat. De FDA is de Amerikaanse Food and Drug Administration, die hiermee bevestigt dat Livia veilig en doeltreffend is. Het CE-attest is een gelijkvormigheidsattest dat ervoor zorgt dat het product in Europa verkocht mag worden.

Livia-certifications

Livia-Professeur Bari Kaplan

Wat zeggen artsen over Livia?

Meer dan 50% van de vrouwen heeft last van menstruatiepijn en slikt heel wat pijnstillers om deze te verlichten. Livia is een oplossing voor pijnverlichting zonder medicatie. Het principe hierachter is dat het doorgeefluik gesloten wordt langs waar pijnprikkels onze hersenen bereiken. Het Livia- toestelletje stimuleert bepaalde zenuwen die betrokken zijn bij de menstruatiepijn zodat de overbrenging van pijn onmogelijk wordt. De door Livia toegepaste methode heeft zijn efficiëntie bewezen in verschillende klinische onderzoeken en ik beveel het gebruik van dit toestelletje ter verlichting van PMS (premenstrueel syndroom) dan ook warm aan.

Professor Bari Kaplan

Vrouwenziekenhuis – Beilinson

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders
Fout: geen berichten gevonden.