Menstruatieklachten zijn voor veel vrouwen een pretbederver!

 • 9 vrouwen op de 10 hebben buikkrampen tijdens hun menstruatie. Deze kunnen zo pijnlijk zijn dat ze hun dagelijkse activiteiten sterk belasten. *
 • 1 vrouw op de 10 lijdt aan endometriose. Deze aandoening veroorzaakt hevig pijn ter hoogte van het bekken, de buikstreek of de lendenen en kan bovendien leiden tot vermoeidheid. *
 • 72 miljoen vrouwen in Europa krijgen maandelijks af te rekenen met menstruatieklachten*

*Bron: Vrouwen tussen 12 en 35 jaar – Endofrance: Franse organisatie ter bestrijding van endometriose

De technologie van Livia

 

Livia is een toestelletje dat met elektrostimulatie je menstruatiepijn verlicht. Het werd ontwikkeld voor alle vrouwen van elke leeftijd met menstruatieklachten. Dit kleine toestelletje verlicht je pijn onmiddellijk! De technologie van Livia is gebaseerd op de ‘poort-theorie’ en voorkomt dat de ‘pijn’-boodschap doorgegeven wordt naar  de hersenen. Resultaat: je voelt geen pijn meer. Met Livia verdwijnt je pijn dus volledig of zo goed als, zodat ze zeer draaglijk wordt.
Bovendien mag je Livia zolang als nodig gebruiken, dus zolang je pijn hebt. Gevaar van overdosering is hierbij uitgesloten!

l'appareil-livia

Om je pijn met Livia te verlichten sluit je gewoon de 2 Flower pad elektroden aan het Livia-apparaat. Plaats de elektroden vervolgens op je buik of onderrug, naargelang waar je pijn hebt. Het toestel zal vervolgens lichte impulsen geven om zo onmiddelijk de pijn te laten verdwijnen.

Bundle Livia

Livia is een natuurlijk hulpmiddel voor de onmiddellijke verlichting van je menstruatiepijn. Dankzij een handige en discreet opbergetui kan je Livia overal meenemen, zo heb je het steeds bij de hand in geval van pijn.

In de Livia Bundle vind je:

 • Het Livia-toestel
 • Een set Flower pad elektroden
 • 3 paar gel pads, goed voor 3 maanden
 • 1 discrete opbergetui, waarin het Livia-toestelletje en zijn Flower pad perfect passen
 • 1 turkooizen skin, voor trendy vrouwen
 • 1 witte skin, als je het discreter wilt
 • 1 USB-kabel voor het opladen van je Livia
 • 1 handleiding.

Starter kit livia

 Gel pads Livia

livia-gel padsBeide elektrodes die bij Livia horen zijn bekleed met een zelfklever zodat ze perfect op je huid hechten: de gel pads. We raden je aan deze gel pads bij iedere menstruatiecyclus te vernieuwen voor een optimaal gebruik.

Een pak gel pads bevat 6 paar gel pads, goed voor 6 menstruatiecycli.

Hoe vervang je de gel pads?

 1. Verwijder de gebruikte gel pads van je Livia.
 2. Open één verpakking Livia gel pads.
 3. Verwijder de bescherming ter hoogte van dekplaatje nr. 1.
 4. Plaats de gel pads op de elektrodes en verwijder dekplaatje nr. 2.

Les Flower pads Livialivia-flower

Livia wordt gebruikt met 1 paar bloemvormige elektrodes: de Flower pads. Als door tegenslag je Flower pads stuk of kwijt raken, kan je er nieuwe kopen in onze webwinkel of in de detailhandel.

 Skins Livia

livia-skin

Omdat mooi zijn ook belangrijk is, stelt Livia je verschillende skinkleuren voor zodat je je Livia kan afstemmen op je kleding en stemming!

Bovendien is de skin sweatproof! Wat wil zeggen dat de skin je Livia bestand maakt tegen transpiratie (je kan je Livia dus dragen tijdens het sporten!).

In de Bundle Livia vind je 2 verschillende skins: een in het turkoois, voor een trendy look, en een in het wit, voor meer discretie.

Hier tonen we je alle mogelijk kleuren: wit – turkoois – paars – roos – lavendel.

Endometriosepijn neemt af dankzij Livia!

Endometriose is een chronische ziekte die 1 op de 10 vrouwen in hun vruchtbare levensfase treft.
Het endometrium of baarmoederslijmvlies is het weefsel dat de binnenkant van de baarmoeder bekleedt. Aan het eind van de menstruatiecyclus, als er geen bevruchting plaatsgevonden heeft, wordt een deel van het baarmoederslijmvlies (dat zich voortdurend vernieuwt) afgevoerd met het menstruatiebloed.
Als je lijdt aan endometriose bevindt het baarmoederslijmvlies zich echter aan de buitenkant van de baarmoeder en kan het niet afgevoerd worden. Hierdoor ontstaan letsels, verklevingen en eileider cystes (endometrioma) bij de aangetaste organen. Dit veroorzaakt ondraaglijke pijnen waardoor de vrouwen in kwestie vaak hun sociaal leven tijdelijk op een laag pitje moeten zetten.

Dankzij Livia kunnen vrouwen met endometriose weer een normaal leven leiden. Livia vermindert onmiddellijk alle menstruatiepijn, ook zeer hevige pijn! De pijn verdwijnt of neemt sterk af, zodat ze weer draaglijk wordt.

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders
Fout: geen berichten gevonden.