Ter informatie, alle onderstaande adviezen zijn ontvangen door onze medisch manager. De gezondheidswerkers konden Livia bij hun patiënten uittesten alvorens hun mening te geven. Zij kregen geen vergoeding voor het geven van hun mening.

 

De mening van gezondheidswerkers over Livia:

Het bieden van een doeltreffende en praktische oplossing voor vrouwen die lijden aan een pijnlijke menstruatie en/of endometriose is onze prioriteit. De getuigenissen van gezondheidswerkers zijn onze trots!

Gynaecoloog, Stichter en directeur van het Endometriose Centrum van Luik – Luik

Elektrostimulatie, waarbij de transmissie van boodschappen naar de hersenen wordt verminderd, is een effectieve techniek bij de behandeling van pijn. Als u lijdt aan endometriose of een pijnlijke menstruatie, zal Livia u helpen de pijnlijke symptomen onder controle te houden. Het is een effectieve manier om uw levenskwaliteit te verbeteren, eventueel in combinatie met medicatie.

Gynaecoloog – Strasbourg

Elektrostimulatie is een zeer effectieve techniek om de overdracht van de ‘pijn’-boodschap naar de hersenen te voorkomen. Het apparaat Livia maakt het mogelijk om deze techniek te gebruiken voor pijnlijke regels en dit op een zeer eenvoudige manier. Livia is daarom een apparaat waarmee u uw menstruatiepijn kunt verminderen of zelfs volledig doen verdwijnen.

Gynaecoloog in Hôpital Saint Vincent de Paul – Lille

Livia is een doeltreffend apparaat dat de pijn verlicht. Het is eenvoudig in gebruik en discreet, wat vrouwen in staat stelt hun dagelijkse activiteiten voort te zetten. Klein advies, denk er aan om het van tevoren op te laden.

Gynaecoloog – Grenoble

Ik ontdekte dit apparaat tijdens het jaarlijkse congres van Franse gynaecologen. Ik schrijf het al bijna 2 jaar voor aan mijn patiënten. In het begin leende ik hen het toestel uit waarbij ze het nadien terugbrachten. Ze hebben allemaal het apparaat gekocht. Het is zeer doeltreffend, het stelt deze vrouwen die lijden aan invaliderende dysmenorroe in staat een normaal leven te leiden en de pijnstillers te verminderen of zelfs te stoppen. Het is ook effectief bij chronisch zieke vrouwen met endometriose. Het is gemakkelijk te gebruiken, praktisch en vooral doeltreffend. Een echte vooruitgang voor vrouwen.

Gynaecoloog – Avignon

Livia is een discreet en praktisch hulpmiddel waarmee vrouwen hun pijn kunnen verlichten en het gebruik van pijnstillers kunnen beperken. Het is een zeer nuttige complementaire oplossing voor menstruatiepijn.

Gynaecoloog – Bagnols-sur-Cèze

Ik adviseer Livia aan mijn patiënten die lijden aan pijnlijke menstruatiecycli en die een eenvoudige, medicijnvrije oplossing zonder bijwerkingen willen gebruiken.

Huisarts – Ostwald

In het begin zijn de jongeren aan wie ik het gebruik van Livia voorstel, terughoudend over het gebruik van het toestel. Dan, hoe sterker de pijn, hoe positiever hun feedback is.

Vroedvrouwen – Issoudun

Wij hebben Livia kunnen uittesten bij patiënten die zeer tevreden waren over het gebruik ervan. Een van deze patiënten stopte zelfs met medicatie nadat ze Livia twee menstruatiecycli lang had gebruikt! We zijn erg opgewonden over het gebruik van dit medische hulpmiddel.

Gynaecoloog bij de Mathilde kliniek – Rouen

Livia is een zeer interessant alternatief in het kader van bekkenpijn die jonge vrouwen vaak invalideert.

Gynaecoloog – Bordeaux

Ik bied Livia al enkele jaren aan mijn patiënten aan. Livia is ideaal voor patiënten die geen medicatie meer willen nemen, of als aanvulling op een behandeling tegen pijn. Livia is echt een zeer effectief apparaat, ik beveel het aan.

opinion_jugement_gynecologist_doctor_livia

Gynaecoloog in het Universitair Ziekenhuis van Strasbourg – Strasbourg

Aangezien ik zelf overtuigd was van het gebruik van Livia, heb ik het aan patiënten aangeraden die er ook tevreden over waren. Livia is een praktisch apparaat met een gemakkelijke grip dat menstruatiepijn effectief verlicht.

Gynaecoloog  – Hoofddorp

Livia maakt de pijn minder heftig, vermindert krampen en stelt je in staat minder pijnstillers te nemen.

virginie_giannico_livia_mening_vroedvrouw

Vroedvrouw – Vaison-La-Romaine

Tot nu toe heb ik Livia al kunnen testen op twee patiënten die zeer tevreden waren over de verlichting die ze kregen. Een van hen leed aan hevige pijn en kreeg zware medicatie. De dag nadat ze Livia had gebruikt, zei ze dat ze daardoor overdag geen medicijnen meer hoefde in te nemen. Op basis van deze positieve feedback lijkt Livia doeltreffend te zijn bij het verlichten van pijn die verband houdt met de menstruatiecyclus (en het vermijden van de consumptie van sommige pijnstillers). 

Vroedvrouw – Lafeuillade-en-Vézie

Het belangrijkste voordeel van Livia is dat het een doeltreffend en discreet alternatief is voor medicatie. Ik beveel het graag aan aan mijn patiënten die lijden aan een pijnlijke menstruatie.

Fysiotherapeut – Plerin

Livia is een discreet apparaat dat in alle omstandigheden gedragen kan worden. Het is onmiddellijk effectief. Bij een patiënte die aan ernstige endometriose leed, waren de resultaten ongelooflijk: vermindering van het gebruik van medicatie, verbetering van de levenskwaliteit, verbetering van de slaap. Het is een apparaat dat het proberen waard is!

Vroedvrouw – La Roche-sur-Yon

Het Livia-apparaat biedt effectieve verlichting voor mensen die lijden aan pijnlijke menstruatie. Ik ben overtuigd door de resultaten die ik bij mijn patiënten heb waargenomen en ik zal het blijven aanbevelen!

Hoe kan ik een demonstratietoestel ontvangen?

 

U bent gynaecoloog, endometriose specialist of arts en u bent geïnteresseerd in :

  • Documentatie ontvangen
  • Het ontvangen van een demonstratie apparaat voor uw patiënten

Pour la France et la Belgique, merci de nous contacter à caroline.luycx@distec.be, ou de prendre rendez-vous par téléphone pendant environ 10 minutes :