Ter informatie, alle onderstaande adviezen zijn ontvangen door onze medisch manager. De gezondheidswerkers konden Livia bij hun patiënten uittesten alvorens hun mening te geven. Zij kregen geen vergoeding voor het geven van hun mening.

 

De mening van gezondheidswerkers over Livia:

Het bieden van een doeltreffende en praktische oplossing voor vrouwen die lijden aan een pijnlijke menstruatie en/of endometriose is onze prioriteit. De getuigenissen van gezondheidswerkers zijn onze trots!

docteur_livia_avis_gynécologue

Gynaecoloog – Le Chambon-Feugerolles

Sceptisch in het begin, kreeg ik een LIVIA en stelde het voor aan een van mijn patiënten zonder veel resultaat. Nadat ik het apparaat had teruggekregen (en het op mezelf had getest om de tolerantie te controleren!), heb ik het voorgesteld aan een jonge vrouw van 19 jaar. Ze had veel pijn van haar menstruaties, zelfs met de pil (zonder enige indicatie van endometriose). Ik was verrast door een aanzienlijke progressieve verbetering na een of twee cycli, met zelfs een stopzetting van elke pijnstillende therapie (ze nam verplicht pijnstillende middelen van niveau 2).

Ik heb het vervolgens aan verschillende van mijn patiënten aangeraden met, in alle gevallen, een zeer aanzienlijke verbetering. Stop dus niet bij de eerste ervaring (en heb geen vooroordelen!).

Gezien de totale ongevaarlijkheid is er geen enkel risico om LIVIA te proberen en mijn ervaring is dat er in alle gevallen een zeer duidelijke verlichting van de pijn optreedt.

Gynaecoloog – Strasbourg

Elektrostimulatie is een zeer effectieve techniek om de overdracht van de ‘pijn’-boodschap naar de hersenen te voorkomen. Het apparaat Livia maakt het mogelijk om deze techniek te gebruiken voor pijnlijke regels en dit op een zeer eenvoudige manier. Livia is daarom een apparaat waarmee u uw menstruatiepijn kunt verminderen of zelfs volledig doen verdwijnen.

Gynaecoloog, Stichter en directeur van het Endometriose Centrum van Luik – Luik

Elektrostimulatie, waarbij de transmissie van boodschappen naar de hersenen wordt verminderd, is een effectieve techniek bij de behandeling van pijn. Als u lijdt aan endometriose of een pijnlijke menstruatie, zal Livia u helpen de pijnlijke symptomen onder controle te houden. Het is een effectieve manier om uw levenskwaliteit te verbeteren, eventueel in combinatie met medicatie.

Gynaecoloog – Grenoble

Ik ontdekte dit apparaat tijdens het jaarlijkse congres van Franse gynaecologen. Ik schrijf het al bijna 2 jaar voor aan mijn patiënten. In het begin leende ik hen het toestel uit waarbij ze het nadien terugbrachten. Ze hebben allemaal het apparaat gekocht. Het is zeer doeltreffend, het stelt deze vrouwen die lijden aan invaliderende dysmenorroe in staat een normaal leven te leiden en de pijnstillers te verminderen of zelfs te stoppen. Het is ook effectief bij chronisch zieke vrouwen met endometriose. Het is gemakkelijk te gebruiken, praktisch en vooral doeltreffend. Een echte vooruitgang voor vrouwen.

mening_ordeel_vroedvrouw_livia

Vroedvrouw – Issy-les-Moulineaux

De kleine tintelingen die Livia opwekt zijn bevredigender dan de pijn en geven een aangenaam gevoel. Na het testen van het apparaat met verschillende patiënten, voelden zij een gevoel van ontspanning en verlichting van pijn.

Gynaecoloog in Hôpital Saint Vincent de Paul – Lille

Livia is een doeltreffend apparaat dat de pijn verlicht. Het is eenvoudig in gebruik en discreet, wat vrouwen in staat stelt hun dagelijkse activiteiten voort te zetten. Klein advies, denk er aan om het van tevoren op te laden.

Gynaecoloog – Bagnols-sur-Cèze

Ik adviseer Livia aan mijn patiënten die lijden aan pijnlijke menstruatiecycli en die een eenvoudige, medicijnvrije oplossing zonder bijwerkingen willen gebruiken.

Camille_Tallet_opinion_mening_livia

Vroedvrouw & Osteopaat – Lyon

Ik ben een vroedvrouw en osteopaat, gespecialiseerd in de behandeling van gynaecologische pijn. Ik gebruik LIVIA bij mijn gynaecologische consulten voor inwendig werk. De patiënten zijn veel beter in staat de interne osteopathische manipulaties te verdragen bij de behandeling van de gevolgen van endometriose. Ik heb het apparaat ook beschikbaar voor zelfbediening in de praktijk, zodat de patiënte met menstruatiepijn het kan pakken en het voor één cyclus kan gebruiken om te zien hoe effectief het is voor haar pijn. Zo kan ze het apparaat daarna met een gerust hart kopen. Ik ben echt blij met dit apparaat.

Gynaecoloog – Avignon

Livia is een discreet en praktisch hulpmiddel waarmee vrouwen hun pijn kunnen verlichten en het gebruik van pijnstillers kunnen beperken. Het is een zeer nuttige complementaire oplossing voor menstruatiepijn.

mening_vroedvrouw_gynaeco_livia

Vroedvrouw – Saint-Etienne

Ik heb een Livia demonstratie-apparaat dat ik test bij mijn patiënten die lijden aan dysmenorroe, endometriose of fibromyalgie. Volgens mijn persoonlijke ervaring en de feedback van mijn patiënten, vermindert het apparaat de pijn en het gebruik van pijnstillers voor degenen die ze gebruikten. Een alternatieve oplossing, eenvoudig te gebruiken, bijzonder relevant voor de groeiende vraag naar niet-medicinale oplossingen om dit soort pijn te verlichten.

vroedvrouw_livia_mening

Vroedvrouw – Montceau-Les-Mines

Ik heb het Livia-apparaat getest op een van mijn 18-jarige patiënten die last had van pijnlijke menstruatiecycli. Ze was helemaal tevreden. Na het falen van de klassieke pijnstillers, in 15 minuten, verminderde de Livia haar pijn van 7/10 tot 2/10. Bovendien waardeerde zij het gemakkelijke en discrete gebruik van het apparaat. Ik heb het ook getest tijdens de premenstruele periode op een andere 17-jarige patiënte die echt tevreden was over het gevoel van ontspanning en welzijn dat de stimulatie teweegbracht.

osteopaat_livia_menstruatiepijn

Osteopaat – La Garde

De meeste van mijn patiënten komen naar mij omdat er geen oplossing voor hun menstruatiepijn is gevonden. Zij zoeken een oplossing die doeltreffend is maar ook zo weinig mogelijk medicijnen bevat. Ik gebruik Livia tijdens mijn sessies om de pijn te verlichten en ik beveel het regelmatig aan omdat het zijn waarde heeft bewezen!

camille_fleury_osteopaat_mening_livia

Osteopaat – Châtenay-Malabry

Ik heb de kans gehad om Livia uit te leggen en te testen op verschillende patiënten. De feedback die ik van mijn patiënten heb gekregen is zeer positief. Het is een efficiënt, praktisch, discreet en gemakkelijk te gebruiken apparaat.

Livia_oordeel_mening_vroedvrouw

Vroedvrouw – Guillestre

Sommige van mijn patiënten hebben de Livia gekocht en zijn er erg blij mee. Ik heb het apparaat ook persoonlijk getest en vond het doeltreffend bij het verlichten van menstruatiepijn in de onderbuik. Het informatiemateriaal dat ik heb ontvangen is van groot belang voor patiënten die meer willen weten over deze niet-medicamenteuze oplossing.

mening_livia_gynaecoloog

Diëtiste-voedingsdeskundige, gespecialiseerd in endometriose – Amiens

Ik heb het Livia apparaat getest op intense endometriose pijn. Het apparaat was zeer effectief in het verlichten van de pijn.

osteopaat_livia_mening

Osteopaat – Châtillon

Ik heb zeer positieve feedback over Livia gekregen van mijn patiënten die lijden aan endometriose en/of een pijnlijke menstruatie. De onmiddellijke verlichting van krampen, die ik persoonlijk heb waargenomen, en het praktische en discrete aspect ervan zijn belangrijk voor patiënten die op zoek zijn naar natuurlijkere alternatieven voor pijnverlichting. Livia helpt ook om pijn in de onderrug te verminderen.

vroedvrouw_mening_livia

Vroedvrouw – Toulouse

Livia kan een interessante oplossing zijn voor patiënten die terughoudend zijn om medicijnen te nemen om hun menstruatiepijn te verlichten. Het testen van het apparaat bij mijn patiënten heeft een ontspanning van de onderbuik en een verbetering van de pijn aangetoond, met name bij een van mijn patiënten die aan endometriose lijdt.

Huisarts – Ostwald

In het begin zijn de jongeren aan wie ik het gebruik van Livia voorstel, terughoudend over het gebruik van het toestel. Dan, hoe sterker de pijn, hoe positiever hun feedback is.

fysio_dokter_mening_livia

Fysiotherapeut – Lille

De meeste van mijn patiënten die aan endometriose lijden, zijn overtuigd door de doeltreffendheid van Livia, nadat ze het apparaat in de praktijk hebben kunnen testen. Zij zijn dan bereid de sprong te wagen en het toestel dagelijks te gebruiken, getuigend van een reële verbetering van hun levenskwaliteit.

Fysiotherapeut – Plerin

Livia is een discreet apparaat dat in alle omstandigheden gedragen kan worden. Het is onmiddellijk effectief. Bij een patiënte die aan ernstige endometriose leed, waren de resultaten ongelooflijk: vermindering van het gebruik van medicatie, verbetering van de levenskwaliteit, verbetering van de slaap. Het is een apparaat dat het proberen waard is!

Gynaecoloog – Bordeaux

Ik bied Livia al enkele jaren aan mijn patiënten aan. Livia is ideaal voor patiënten die geen medicatie meer willen nemen, of als aanvulling op een behandeling tegen pijn. Livia is echt een zeer effectief apparaat, ik beveel het aan.

virginie_giannico_livia_mening_vroedvrouw

Vroedvrouw – Vaison-La-Romaine

Tot nu toe heb ik Livia al kunnen testen op twee patiënten die zeer tevreden waren over de verlichting die ze kregen. Een van hen leed aan hevige pijn en kreeg zware medicatie. De dag nadat ze Livia had gebruikt, zei ze dat ze daardoor overdag geen medicijnen meer hoefde in te nemen. Op basis van deze positieve feedback lijkt Livia doeltreffend te zijn bij het verlichten van pijn die verband houdt met de menstruatiecyclus (en het vermijden van de consumptie van sommige pijnstillers). 

Gynaecoloog  – Hoofddorp

Livia maakt de pijn minder heftig, vermindert krampen en stelt je in staat minder pijnstillers te nemen.

opinion_jugement_gynecologist_doctor_livia

Gynaecoloog in het Universitair Ziekenhuis van Strasbourg – Strasbourg

Aangezien ik zelf overtuigd was van het gebruik van Livia, heb ik het aan patiënten aangeraden die er ook tevreden over waren. Livia is een praktisch apparaat met een gemakkelijke grip dat menstruatiepijn effectief verlicht.

oordeel_mening_livia_vroedvrouw_medisch

Vroedvrouw – Loroux-Bottereau

Ik heb de gelegenheid gehad Livia te testen op een patiënte die tijdens haar menstruatieperiode haar huis niet kon verlaten omdat geen enkele pijnstiller haar kon verlichten. Hoewel er nog steeds enige pijn is, heeft Livia haar tijdens deze pijnlijke periode voldoende kunnen verlichten om weer een sociaal leven te kunnen leiden. Na persoonlijke ervaring ben ik het ermee eens dat het apparaat doeltreffend is om de pijn te verminderen en in het bijzonder om de vermoeidheid na een actieve dag te verminderen.

Gynaecoloog bij de Mathilde kliniek – Rouen

Livia is een zeer interessant alternatief in het kader van bekkenpijn die jonge vrouwen vaak invalideert.

Vroedvrouwen – Issoudun

Wij hebben Livia kunnen uittesten bij patiënten die zeer tevreden waren over het gebruik ervan. Een van deze patiënten stopte zelfs met medicatie nadat ze Livia twee menstruatiecycli lang had gebruikt! We zijn erg opgewonden over het gebruik van dit medische hulpmiddel.

Vroedvrouw – La Roche-sur-Yon

Het Livia-apparaat biedt effectieve verlichting voor mensen die lijden aan pijnlijke menstruatie. Ik ben overtuigd door de resultaten die ik bij mijn patiënten heb waargenomen en ik zal het blijven aanbevelen!

Vroedvrouw – Lafeuillade-en-Vézie

Het belangrijkste voordeel van Livia is dat het een doeltreffend en discreet alternatief is voor medicatie. Ik beveel het graag aan aan mijn patiënten die lijden aan een pijnlijke menstruatie.

Vroedvrouw & sexoloog – Boos

Een van mijn patiënten die leed aan dysmenorroe met pijn die op +/- 8/10 werd geschat, werd overtuigd door het gebruik van Livia, waardoor zij haar pijn kon verminderen tot +/- 3/10, zonder dat zij medicijnen hoefde te nemen. Ik heb het toestel zelf getest en ik was er tevreden over. Ik zal het apparaat bij mijn patiënten blijven uittesten. .

Hoe kan ik een demonstratietoestel ontvangen?

 

U bent gynaecoloog, endometriose specialist of arts en u bent geïnteresseerd in :

  • Documentatie ontvangen
  • Het ontvangen van een demonstratie apparaat voor uw patiënten

Voor Frankrijk en België, contacteer ons op caroline.luycx@distec.be.