Ontdek het oordeel van de pers over Livia!

Volg hun voorbeeld: test ons product en geniet ook tijdens je menstruatie ten volle van het leven!

essentialhonesty

Essential Honesty – 02/04/2019

Ik testte Livia !

Mijn klachten zijn het zwaarst in de late namiddag en avond, dus ik zette de intensiteit van het toestelletje naar de namiddag toe een beetje hoger. Dit zorgde er voor dat ik tegen de avond vrijwel pijnloos was, en zonder problemen in slaap kon vallen. Wellicht waren de krampen er wél nog, maar ik voelde ze gewoon niet. Nice!

jani

Jani TV – 19/07/2018

Halleluja ! Dit apparaatje doet je menstruatiepijn verdwijnen en de reviews zijn o zo positief

Het resultaat: depijn wordt zo goed als onmiddellijk en zonder geneesmiddelen verlicht.Meer dan de helft van de vrouwen die deelnamen aan een klinische studie verklaarden zelfs dat de pijn helemaal verdwenen was.

laastnieuws

Het laaste nieuws- 19/07/2018

Uitgetest: Livia, de stopknop bij menstruatiepijn

Het resultaat: ik ben de hele week doorgekomen zonder ook maar één pijnstiller. Een overwinning op zich, want dat is al geleden van toen ik nog dat kleine meisje was dat klaarstond voor de veldloop.

pinkperfectionist

The Pink Perfectionist- 04/06/2018

Livia: de stopknop voor pijnlijke maandstonden

Ik heb de Livia ook nog gedragen terwijl ik op de trein zat en werkelijk niemand had iets door. Zelfs onderweg zorgt het dus voor de ideale pijnverlichting. Geen misselijkheid van de pijnstillers meer als je onderweg bent, wat een plezier! Ik ben dus heel erg blij met mijn Livia. Ik kijk nog altijd niet uit naar mijn volgende menstruatie maar ik ben al iets optimistischer nu ik weet dat het apparaatje echt goed werkt.

spottingthecool

Spottingthecool – 25/04/2018

Met Livia schakel je menstruatiepijn uit

Om Livia te gebruiken hoef je enkel de gel-pads op je onderbuik plakken en het toestelletje op je broek bevestigen. That’s it. Daarna kan je de intensiteit aanpassen naar wens. Nog enkele voordelen zijn dat je er geen tolerantie voor kan opbouwen én het geen bijwerkingen heeft, wat bij medicijnen wel vaak het geval is.

nieuwsblad

Nieuwsblad – 25/04/2018

Deze “stopknop” belooft minder pijn tijdens je maandstonden

Hoe het werkt? Bevestig het toestel aan je broekriem of onderbroek en kleef de twee elektrodes op de pijnlijke plaatsen. Zet aan en de pijn zou al meteen wegebben. De intensiteit van de schokjes kan je zelf regelen. De ‘stopknop’ mag door iedere vrouw worden gebruikt, behalve als je een pacemaker of hartproblemen hebt.

beautytalk

Beautytalk – 30/03/2018

Livia eerste hulp bij menstruatiepijn

Livia is reallyworking her Magic ! Na een uurtje schakel ik het toestel uit en verwijder de elektroden. Ik voel me al een pak beter dan een uurtje ervoor. Mijn buikpijn is zo goed als weg en enkele uren later zelfs helemaal weg ! Dit is dus werkelijk nog beter dan ik had gehoopt !

vanden borre Livia

Vanden Borre – 20/03/2018

Voor jou getest: Livia, stopknop voor pijnlijke regels!

In mijn ogen verdient de Livia een mooie 8.5/10. De Livia oogt mooi en discreet, is gebruiksvriendelijk en werkt optimaal. Zodra je het toestel aanzet, neemt de pijn af. Echt een aanrader voor vrouwen met pijnlijke maandstonden, zo wordt deze vervelende periode iets draaglijker. Gedaan dus met pijnstillers te slikken! Ik ben overtuigd, nu jij nog!

Livia-yana

Yana Huremovic – 28/12/2017

Livia is tegen menstruatiepijn

De pijn in mijn buik was echt helemaal verdwenen en ik voelde niets van het apparaatje zelf. Wat mij betreft is het echt mega handig tijdens de donkere dagen van de maand

Livia-cosmopolitan

Cosmopolitan.fr 

Eindelijk! Nooit meer menstruatiekrampen met dank aan dit apparaatje

Livia is een klein kubusvormig apparaatje, in zoete kleuren (kudos!), dat jouw menstruatiekrampen elimineert met kleine elektroshocks. Het apparaat synct met de golflengte van jouw krampen, stimuleert je zenuwuiteinden en zorgt ervoor dat de pijn niet arriveert in je hersenen.

Livia-flair

Flair.be – 22/04/2016 

Gedaan met die menstruatiekrampen dankzij dit apparaatje!

Het gevoel dat er iemand van binnenuit stevig je baarmoeder aan het uitwringen is? Vergeet pijnstillers die een half uur later weer uitgewerkt zijn, het nieuwe apparaatje ‘Livia‘ is blijkbaar hét medicijnenloze middeltje tegen die vervelende krampen!

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders
Fout: geen berichten gevonden.