Ontdek het oordeel van de pers over Livia!

Volg hun voorbeeld: test ons product en geniet ook tijdens je menstruatie ten volle van het leven!

vanden borre Livia

Vanden Borre – 20/03/2018

Voor jou getest: Livia, stopknop voor pijnlijke regels!

In mijn ogen verdient de Livia een mooie 8.5/10. De Livia oogt mooi en discreet, is gebruiksvriendelijk en werkt optimaal. Zodra je het toestel aanzet, neemt de pijn af. Echt een aanrader voor vrouwen met pijnlijke maandstonden, zo wordt deze vervelende periode iets draaglijker. Gedaan dus met pijnstillers te slikken! Ik ben overtuigd, nu jij nog!

Livia-yana

Yana Huremovic – 28/12/2017

Livia is tegen menstruatiepijn

De pijn in mijn buik was echt helemaal verdwenen en ik voelde niets van het apparaatje zelf. Wat mij betreft is het echt mega handig tijdens de donkere dagen van de maand

Livia-cosmopolitan

Cosmopolitan.fr 

Eindelijk! Nooit meer menstruatiekrampen met dank aan dit apparaatje

Livia is een klein kubusvormig apparaatje, in zoete kleuren (kudos!), dat jouw menstruatiekrampen elimineert met kleine elektroshocks. Het apparaat synct met de golflengte van jouw krampen, stimuleert je zenuwuiteinden en zorgt ervoor dat de pijn niet arriveert in je hersenen.

Livia-flair

Flair.be – 22/04/2016 

Gedaan met die menstruatiekrampen dankzij dit apparaatje!

Het gevoel dat er iemand van binnenuit stevig je baarmoeder aan het uitwringen is? Vergeet pijnstillers die een half uur later weer uitgewerkt zijn, het nieuwe apparaatje ‘Livia‘ is blijkbaar hét medicijnenloze middeltje tegen die vervelende krampen!

French
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial