Ontdek het oordeel van de gebruiksters over Livia!

Volg hun voorbeeld: test ons product en geniet ook tijdens je menstruatie ten volle van het leven!

Jolie

Hallo iedereen mijn naam is Jolie Van den Steen! Ik wil jullie graag even laten kennis maken met “Livia“ de stopknop voor pijnlijke regels”. Ik bestelde Livia via hun website en 2 dagen later kreeg ik het pakket al thuis geleverd. Net op tijd om te testen! Livia is een hele opluchting voor mij. Ik heb amper nog krampen als ik dit apparaat gebruik. Daarvoor kon ik het vaak amper uithouden van de pijn.  Gedaan met de pijnstillers! Hallo leven zonder pijn! Ik kan  Livia dan ook ten zeerste aanraden !

Jolie, 21 jaar

lily-livia

Livia has given me so much relief since I bought it last year! It is the most effective product I have found for menstrual pain and cramps. It is so simple and gentle but it removes my pain for me, I wish I had bought it earlier.

Lily

Julietta-livia

ik heb het vrij impulsief aangekocht en ben echt super tevreden want het werkt !! Ik heb endometriose waardoor het alleen maar erger is dan een normale menstruatie en het is echt top!! Het geld zeker waard

Julieta

Bettina-Livia

Ik heb veel last van PMS met veel pijn, waarbij pijnstillers nooit echt hebben geholpen. Livia verlicht de pijn aanzienlijk en na het even gedragen te hebben voel ik geen pijn meer. Daarbij vind ik het makkelijk te dragen onder mijn kleding en is het handig om zo in mijn tas te stoppen.

Ik kan het echt iedereen aanraden die last heeft tijdens haar menstruatieperiode, het is echt de moeite waard!.

Bettina

oordeel-van-gebruiksters

Livia is een ontzettend zalig apparaatje! Van zodra je het start is de pijn onmiddellijk weg. Het kan ook heel gemakkelijk aangepast worden in intensiteit waardoor je volledig pijnvrij je menstruatie doormaakt. Een echte aanrader!

Sanne V.

saartje-livia

Na lange tijd van vreselijke menstruatiepijn heeft het Livia-apparaatje voor een grote verandering gezorgd! Het is even wennen, maar eens je het door hebt en je leert spelen met de intensiteit is het een echte game changer. Het is erg discreet en valt ook onder een los jurkje niet op. Ik moet weinig tot geen pijnstillers meer nemen, terwijl ik voordien de ene na de andere nodig had. Kortom: een topper!

Saartje

Laetitia

Ik ben meer dan tevreden met mijn investering. Livia heeft mijn dagelijks leven, ik lijd aan Endometriose, echt veranderd. Eerlijk gezegd, ik raad Livia blindelings aan aan allen die zoals ik niet meer weten hoe met hun pijn om te gaan .

Laetitia H. 24 Jaar 

Mélissa

Voor ik Livia gebruikte, had ik veel buikpijn tijdens mijn menstruaties. Ik gebruikte veel geneesmiddelen, maar niets hielp. Alles is veranderd toen ik Livia ontdekte: ik kan nu eindelijk bewegen tijdens mijn menstruatie, ik gebruik geen geneesmiddelen meer. Het toestel tovert de pijn in enkele minuten weg en is heel handig om mee te nemen.
DANK JE, Livia

Mélissa, 30 jaar

malika

Ik ben heel blij met mijn toestel Livia, dat mij van elke pijn verlost. Ik hou het steeds discreet bij mij, het is aangenaam en doet alle pijn verdwijnen.

Malika, 28 jaar

Alix

Ik kreeg Livia als geschenk en ik begrijp niet hoe ik het voordien deed! De pijn die ik altijd voelde in het begin van mijn menstruatie is verdwenen. Het is een hilarisch en soms zelfs verrassend gevoel 😂 Ik beveel het iedereen al aan 😊

Alix 

Yudi

Goed product! Makkelijk te gebruiken en fijn qua formaat. Het neemt de pijn zo goed als helemaal weg.

Yudi V.

témoigniage Marion

Sinds ik Livia gebruik, heb ik geen enkele medische behandeling meer ondergaan  ( een mooi resultaat voor een verpleegster zoals ik ) . Ik moet evenmin nog mijn uitstapjes of sportsessies inkorten omwille van de pijn … Kortom, dit kleine apparaatje is een echt juweeltje.

Marion H. verpleegster in het Centre Hospitalier Broussais in St-Malo 

Témoigniage Anais

Voordat ik Livia leerde kennen, was mijn leven ondraaglijk, moest ik morfine gebruiken, enz. Dankzij Livia is mijn leven echt gemakkelijker, het heeft me echt geholpen en daarom raad ik het aan!

Anais P. 24 Jaar 

SIBYLLE-livia

Het is ongeveer een jaar dat ik Livia gebruik en het werkt echt goed! De elektrische pulsaties verdoezelen  de pijn en maken ze volledig draaglijk, ik raad het ten zeerste aan

Sibylle M. 27 Jaar 

Murielle

Ik gebruik Livia sinds juni en ik herleef ! Ik gebruik het ’s nachts en op het werk ( ik ben hulpverleenster en sta steeds op mijn benen ) . Ik neem één antadys per dag, daar waar ik vroeger goochelde met allerhande ontstekingsremmers . Ik raad het u ten stelligste aan.

Murielle A. 42 Jaar

Marleen-livia

Ik raad de investering die Livia voorstelt sterk aan aan Livia mijn vriendinnen. Geneesmiddellen gebruiken kan een echt probleem worden op den duur.

Marleen