Ontdek het oordeel van de gebruiksters over Livia!

Volg hun voorbeeld: test ons product en geniet ook tijdens je menstruatie ten volle van het leven!

Hallo iedereen, mijn naam is Jolie Van den Steen! Ik wil jullie graag even laten kennis maken met Livia, “de stopknop voor pijnlijke regels”. Ik bestelde Livia via hun website! 2 dagen later kreeg ik het pakket al thuis geleverd. Net op tijd om te testen! Livia is een hele opluchting voor mij. Ik heb amper nog krampen als ik dit apparaat gebruik. Daarvoor kon ik het vaak amper uithouden van de pijn.  Gedaan met de pijnstillers! Hallo leven zonder pijn! Ik beveel Livia dan ook ten zeerste aan!

Jolie, 21 jaar

Jolie

oordeel-van-gebruiksters

Livia is een ontzettend zalig apparaatje! Van zodra je het start is de pijn onmiddellijk weg. Het kan ook heel gemakkelijk aangepast worden in intensiteit waardoor je volledig pijnvrij je menstruatie doormaakt. Een echte aanrader!

Sanne V.

Ik ben meer dan tevreden met mijn investering. Livia heeft mijn dagelijks leven, ik lijd aan Endometriose, echt veranderd. Eerlijk gezegd, ik raad Livia blindelings aan aan allen die zoals ik niet meer weten hoe met hun pijn om te gaan .

Laetitia H. 24 Jaar 

Laetitia

Mélissa

Voor ik Livia gebruikte, had ik veel buikpijn tijdens mijn menstruaties. Ik gebruikte veel geneesmiddelen, maar niets hielp. Alles is veranderd toen ik Livia ontdekte: ik kan nu eindelijk bewegen tijdens mijn menstruatie, ik gebruik geen geneesmiddelen meer. Het toestel tovert de pijn in enkele minuten weg en is heel handig om mee te nemen.
DANK JE, Livia

Mélissa, 30 jaar

Ik ben heel blij met mijn toestel Livia, dat mij van elke pijn verlost. Ik hou het steeds discreet bij mij, het is aangenaam en doet alle pijn verdwijnen.

Malika, 28 jaar

malika

Alix

Ik kreeg Livia als geschenk en ik begrijp niet hoe ik het voordien deed! De pijn die ik altijd voelde in het begin van mijn menstruatie is verdwenen. Het is een hilarisch en soms zelfs verrassend gevoel 😂 Ik beveel het iedereen al aan 😊

Alix 

Goed product! Makkelijk te gebruiken en fijn qua formaat. Het neemt de pijn zo goed als helemaal weg.

Yudi V.

Yudi

témoigniage Marion

Sinds ik Livia gebruik, heb ik geen enkele medische behandeling meer ondergaan  ( een mooi resultaat voor een verpleegster zoals ik ) . Ik moet evenmin nog mijn uitstapjes of sportsessies inkorten omwille van de pijn … Kortom, dit kleine apparaatje is een echt juweeltje.

Marion H. verpleegster in het Centre Hospitalier Broussais in St-Malo 

Voordat ik Livia leerde kennen, was mijn leven ondraaglijk, moest ik morfine gebruiken, enz. Dankzij Livia is mijn leven echt gemakkelijker, het heeft me echt geholpen en daarom raad ik het aan!

Anais P. 24 Jaar 

Témoigniage Anais

SIBYLLE-livia

Het is ongeveer een jaar dat ik Livia gebruik en het werkt echt goed! De elektrische pulsaties verdoezelen  de pijn en maken ze volledig draaglijk, ik raad het ten zeerste aan

Sibylle M. 27 Jaar 

Ik gebruik Livia sinds juni en ik herleef ! Ik gebruik het ’s nachts en op het werk ( ik ben hulpverleenster en sta steeds op mijn benen ) . Ik neem één antadys per dag, daar waar ik vroeger goochelde met allerhande ontstekingsremmers . Ik raad het u ten stelligste aan.

Murielle A. 42 Jaar

Murielle

Marleen-livia

Ik raad de investering die Livia voorstelt sterk aan aan Livia mijn vriendinnen. Geneesmiddellen gebruiken kan een echt probleem worden op den duur.

Marleen

French
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial