Test Livia gratis in deze verkooppunten:

In sommige verkooppunten kan u Livia testen . U kan het zowel testen in de winkel als bij u thuis ( mits betaling van een waarborg, zie voorwaarden in de winkel )

Ziehier de complete lijst met winkels waar u Livia kunt testen  : Hier 

No results found in this location. Please try again.

aurelie

Ik ging naar een Media Markt om Livia te testen. Ik kon het product meenemen en het een paar dagen thuis rustig testen. Hierdoor kon ik me realiseren dat ik niet meer zonder dit magische apparaat kan ! Livia heeft mijn pijn echt gestopt, ik hoef geen medicijnen meer te nemen.

Lise B. 24 jaar

U bent verantwoordelijk voor een verkooppunt en u wilt uw klanten ook aanraden om Livia te testen?

   contacteer ons op livia@distec.be

French
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial